Brněnská 11

varime

Brněnská 11

ŽIVÉ NEPASTERIZOVANÉ NEFILTROVANÉ PIVO

„Dal jsem si za cíl uvařit poctivou jedenáctku, která osloví a udělá radost. Vařím ji klasicky na dva rmuty, přidávám žatecký chmel, slady odebírám z domácích sladoven. Pivo kvasí sedm dní a následně leží (dozrává) až 4 týdny při teplotě 1 – 2 °C, čímž se chuťově zakulatí, získá ten správný buket a postupně se nasytí přírodním kysličníkem uhličitým. Tohle pivo poznáte i poslepu: prostě jen ponořte rty do husté smetanové pěny, která spolu s dokonalým řízem jsou tou pravou tečkou za dlouhým výrobním procesem nefiltrované Brněnské 11.“

SORTIMENT sud 15L, 30 L, 50 L, PET 1,0 L, 1,5 L
TYP PIVA Ležák plzeňského typu
VŮNĚ Jemně chmelová
CHUŤ Sladově chmelová
HOŘKOST Střední
BARVA Zlatavá
KVAŠENÍ Spodní
STUPŇOVITOST 11 % hm.
ALKOHOL Min. 4,5 % obj.
SKLADUJTE při teplotě do 8 °C