Brněnská 11

varime

Brněnská 11
ŽIVÉ NEPASTERIZOVANÉ NEFILTROVANÉ PIVO
„Dal jsem si za cíl uvařit poctivou jedenáctku, která osloví a udělá radost. Vařím ji klasicky na dva rmuty, přidávám žatecký chmel, slady odebírám z domácích sladoven. Pivo kvasí sedm dní a následně leží (dozrává) až 4 týdny při teplotě 1 – 2 °C, čímž se chuťově zakulatí, získá ten správný buket a postupně se nasytí přírodním kysličníkem uhličitým. Tohle pivo poznáte i poslepu: prostě jen ponořte rty do husté smetanové pěny, která spolu s dokonalým řízem jsou tou pravou tečkou za dlouhým výrobním procesem nefiltrované Brněnské 11.“
SORTIMENT | sud 15L, 30 L, 50 L, PET 1,0 L, 1,5 L |
TYP PIVA | Ležák plzeňského typu |
VŮNĚ | Jemně chmelová |
CHUŤ | Sladově chmelová |
HOŘKOST | Střední |
BARVA | Zlatavá |
KVAŠENÍ | Spodní |
STUPŇOVITOST | 11 % hm. |
ALKOHOL | Min. 4,5 % obj. |
SKLADUJTE | při teplotě do 8 °C |