Pivo
PIVNÍ DESATERO
pro uskladnění a čepování nefiltrovaného piva Petr Hauskrecht - Parní pivovar
- Skladuj naše živé (nefiltrované a nepasterované) pivo při teplotě +4°C až +10 °C.
- Naraž sud nejdříve za 24 hodin po dodání.
- Čepuj inertním plynem (nedoporučíme-li pro speciální piva jiné médium).
- Vyčepuj sud do 48 hodin po naražení.
- Čepuj pivo při teplotě +6 °C až +8 °C.
- Používej bezvadně čisté sklo s logem Petr Hauskrecht a sklenici vždy před čepováním opláchni čistou studenou pitnou vodou.
- Měj trubky co nejkratší, vyspádované nahoru od sudu až po výčepní kohout.
- Propláchni každý den po ukončení čepování trubky pitnou vodou.
- Nech pravidelně jednou za 14 dní vyčistit trubky chemicky. Udržuj výčep v maximální čistotě.
- Chval naše pivo – chválí se sice samo, ale budete na to dva.